آموزش نحوه ورود و ثبت نام در بازار فارکس | قدم به قدم

ورود به فارکس

چرا وارد فارکس شویم؟

تبلیغات وسیعی در مورد فارکس وجود دارد و به همین دلیل هم بسیاری از معامله‌گران و سرمایه‌گذاران نسبت به این بازار علاقه نشان داده‌اند. البته تبلیغات تنها دلیل جذب معامله‌گران به این بازار بین‌المللی نیست. در هر صورت فعالیت در فارکس اگر به صورت منطقی و صحیح انجام پذیرد، سودآوری بالایی برای معامله‌گر یا سرمایه‌گذار به همراه خواهد داشت. با توجه به این نکته معامله‌گرانی که به سمت فارکس می‌روند ترافیک عظیمی را ایجاد کرده‌اند و می‌خواهند برای کسب سود در این دنیای بزرگ با هم رقابت کنند. البته معامله‌گران باید دقت داشته باشند که برای تسلط بر این بازار نیازمند صبر زیادی خواهند بود. هیچکس نمی‌تواند به سرعت تریدر حرفه‌ای فارکس شود و برای رسیدن به آن نقطه باید سختی‌های زیادی را تحمل نماید. اولین گام برای ورود به این بازار مالی آشنایی با فرایند ثبت نام در فارکس می‌باشد.

 

نحوه ورود به فارکس

 

آشنایی با حساب فارکس

ثبت نام در فارکس به این معنا است که شما می‌خواهید یک حساب کاربری در این بازار ایجاد کنید. حساب کاربری فارکس در حقیقت پورتال آنلاینی است که در آن کاربران می‌توانند معاملات خود در فارکس را مدیریت نمایند. برای باز کردن حساب کاربری شما ابتدا باید یک کارگزاری معتبر پیدا کنید. کارگزاری به عنوان رابط بین شما و بازار فارکس شناخته می‌شود. به همین دلیل در انتخاب کارگزاری باید دقت زیادی داشته باشید. به این نکته توجه نمایید که بسیاری از بروکرهای فارکس کلاهبردار هستند و نباید به راحتی گول تبلیغات هر صرافی را بخورید. قبل از افتتاح حساب در یک کارگزاری شما باید تمامی مجوزها و سابقه صرافی را مطالعه نمایید تا در آینده دچار مشکل نشوید.

 

فرایند ثبت نام در فارکس

 

فرآیند ثبت نام در فارکس چگونه است؟

هر کارگزاری ممکن است فرایند متفاوتی را برای ثبت نام در فارکس در نظر بگیرد. با این وجود معمولاً بسیاری از مراحل این فرایند در کارگزاری‌های متفاوت یکسان هستند. فرایندی که برای ثبت نام در کارگزاری‌های فارکس احتمالاً باید دنبال کنید به صورت زیر است:

  • ثبت مشخصات:اولین مرحله‌ای که هر معامله‌گر جهت ثبت نام در بازار فارکس باید پشت سر بگذارد ثبت مشخصات شخصی است. معمولاً پس از اینکه روی گزینه ثبت نام در صرافی‌ها کلیک کنید آنها شما را به صفحه‌ای هدایت می‌کنند که در آنجا باید این اطلاعات را وارد نمایید. اطلاعاتی که در این مرحله از شما درخواست خواهد شد مواردی مانند نام و نام خانوادگی، آدرس ایمیل، آدرس منزل، شماره تلفن، تابعیت یا کشور محل اقامت و… است.
  • رمز عبور: پس از اینکه مشخصات خودتان را ثبت کردید احتمالاً از شما درخواست می‌شود نوع حساب را معین کنید و سپس باید به دنبال تعیین یک رمز عبور مناسب باشید.انتخاب رمز عبور بسیار مهم است چرا که اگر آن را از دست دهید احتمالاً دیگر به هیچ کدام از جزئیات معاملات خود دسترسی نخواهید داشت. رمز عبور برای صرافی‌های فارکس هم مهم است چرا که از این طریق می‌توانند سطح حفاظتی حساب‌های کاربری را بالاتر ببرند.
  • سوابق مالی: در مرحله بعدی ثبت نام در فارکس از شما درخواست می‌شود جزئیات سوابق مالی خود را برای صرافی مشخص نمایید. اطلاعاتی که معمولاً کاربر در این مرحله باید وارد فرم مربوطه کند عبارتند از درآمد سالانه، ارزش دارایی‌ها و نقدینگی موجود، سابقه فعالیت در فارکس و انتظاراتی که از این بازار دارد.البته معامله‌گر یا سرمایه‌گذار هیچ الزامی ندارد که اطلاعات دقیق و واقعی را در این فرم وارد کند. با این وجود بهتر است اطلاعاتی را درج نماید که برای صرافی قابل قبول باشد و آن را دچار شک یا تردید نکند.
  • قوانین فارکس: یکی از شرایط ثبت نام در هر مجموعه، مطالعه قوانین و پذیرش آنها می‌باشد. طبیعتاً برای فعالیت در فارکس هم این موضوع از اهمیت بالایی برخوردار است و معامله‌گر باید تمام شرایط و ضوابط فارکس را بداند.بهتر است تمامی قوانین کارگزاری را بخوانید و قبل از درک همه آنها اقدام به افتتاح حساب نکنید. اگر در آینده خطایی را طبق آیین نامه کارگزاری مرتکب شوید، هیچ راه جبرانی وجود نخواهد داشت و بهتر است همین الان با شرایط فعالیت در آن آشنایی کامل پیدا کنید.
  • تایید اطلاعات: پس از اینکه مشخصات شما برای کارگزاری ارسال شد، صرافی موظف است آنها را بررسی کند.طبیعتاً برای تایید برخی از اطلاعات صرافی نیاز به مدرک هم خواهد داشت. به همین دلیل اگر از شما درخواست شد مدارکی مثل کارت ملی یا پاسپورت را ارسال کنید زیاد متعجب نشوید. البته نیازی نیست که این مدارک را به طور مستقیم برای صرافی ارسال کنید و تنها یک عکس واضح یا اسکن از مدارک و آپلود آنها در محیطی که صرافی مشخص می‌کند کافی خواهد بود. ضمناً احتمالاً یک ایمیل و یک پیامک هم برای احراز هویت ارسال خواهد شد که باید آنها را هم تایید کنید. پس از آنکه تایید هویت شما تمام شد، می‌توانید وارد حساب کاربری شوید و در بازار فارکس فعالیت کنید.
بیشتر بخوانید:   اسلیپیج چیست؟ | slippage یا لغزش در بازار فارکس

 

آموزش ورود به فارکس

 

آیا پس از ثبت نام در فارکس فوراً باید حساب خود را شارژ کنیم؟

این احتمال وجود دارد که پس از ثبت نام در فارکس، صرافی شما را ملزم کند حداقل سپرده مشخص شده را پرداخت نمایید. البته بسیاری از صرافی‌ها چنین شرطی برای فعالیت در فارکس نمی‌گذارند اما احتمال مواجهه با چنین حالتی وجود دارد. در صورتی که صرافی مورد نظر شما هم چنین قانونی داشته باشد احتمالاً به صفحه‌ای هدایت خواهید شد تا روش پرداخت را انتخاب کنید. البته صرافی قطعاً روش‌های پرداخت متنوعی را به شما پیشنهاد خواهد کرد. هرچند در میان روش‌های پرداختی فقط پرداخت به صورت آنلاین برای شما امکان‌پذیر است. شما باید در یکی از کیف پول‌های دیجیتالی موجود در اینترنت مثل پی پال حساب داشته باشید تا از طریق آن بتوانید اکانت خود در فارکس را شارژ کنید. ضمناً نگران نباشید، معمولاً کارگزاری‌های فارکس حداقل سپرده پایینی در نظر می‌گیرند و توان پرداخت آن را خواهید داشت.

 

ثبت نام در فارکس

 

فرآیند ثبت نام در صرافی را کجا باید پشت سر بگذاریم؟

شاید این سوال در ذهن شما هم ایجاد شده باشد که فرایند ثبت نام در فارکس را کجا باید پشت سر بگذارید. به طور کلی از سه طریق امکان پشت سر گذاشتن فرایند ثبت نام برای کاربران وجود دارد. مسیرهای ثبت نام در صرافی‌های فارکس را با هم بررسی می‌کنیم:

  • وب سایت:رایج‌ترین مسیری که برای ثبت نام در صرافی‌های فارکس کاربران دنبال می‌کنند استفاده از وب سایت است. در وب سایت‌های اینترنتی معمولاً پکیج‌های آموزشی هم جهت راهنمایی معامله‌گران تازه کار وجود دارد. به نظر می‌رسد این روش برای افرادی که به تازگی می‌خواهند وارد دنیای فارکس شوند، راحت‌تر از مسیرهایی باشد که در ادامه بررسی خواهیم کرد.
  • اپلیکیشن موبایل: دومین مسیری که معمولاً طرفداران زیادی دارد اپلیکیشن موبایل می‌باشد. هر صرافی برای اینکه کار کاربران را راحت‌تر کرده باشد، اپلیکیشن خود را هم برای آنها عرضه می‌کند. استفاده از اپلیکیشن صرافی بیشتر برای کاربرانی مناسب می‌باشد که دسترسی به سیستم‌های کامپیوتری ندارند.البته افرادی که از طریق موبایل وارد فارکس می‌شوند در آینده می‌توانند از حساب کاربری خود روی سیستم‌های کامپیوتری هم استفاده کنند.
  • نسخه دسکتاپ: روش دیگری که برای ثبت نام در فارکس وجود دارد و البته نسبت به دو روش قبلی از شهرت کمتری برخوردار است، مراجعه به نسخه دسکتاپ می‌باشد. هر صرافیدارای نرم‌افزار اختصاصی است و کاربران می‌توانند از طریق آن نرم‌افزار حساب کاربری خود را ایجاد کنند. برای استفاده از نسخه دسکتاپ ابتدا باید آن را دانلود نموده و روی سیستم خود نصب نمایید. پس از نصب می‌توانید حساب کاربری خود را به سرعت ایجاد کنید.
بیشتر بخوانید:   انواع خروج از بازار

 

آموزش ثبت نام در فارکس

 

مزایای ثبت نام در فارکس چیست؟

ثبت نام در فارکس برای معامله‌گران با تجربه و مبتدی مزایای بسیار زیادی می‌تواند داشته باشد. برخی از مزایای افتتاح حساب در فارکس را خدمت شما بیان خواهیم کرد:

  • معامله‌گرانی که حساب فارکس داشته باشندبه راحتی می‌توانند ارزهای خارجی را خریداری کرده و نگهداری نمایند. حساب‌های فارکس به طور خاص طراحی شده‌اند و به معامله‌گر اجازه می‌دهند ارزهای دیگر را با ارز محلی خود خریداری نماید. از طرفی یک حساب کاربری فارکس شبیه به کیف پول دیجیتال عمل می‌کند و این اجازه را به شما می‌دهد ارزهای خارجی را تا زمانی که به آنها نیازی ندارید ذخیره سازی نمایید.
  • مهمترین مزیت داشتن حساب کاربری در فارکسامکان فعالیت در آن می‌باشد. شما با کمک این حساب‌های کاربری می‌توانید در معاملات فارکس مشارکت داشته باشید و درآمدزایی کنید. حساب فارکس امکان واریز و برداشت را برای معامله‌گران از حساب‌های بانکی خود فراهم کرده است. معامله‌گران می‌توانند از کارت‌های انتقال سیمی، نقدی و اعتباری برداشت و پرداخت‌های خود را انجام دهند. البته امکان استفاده از دیگر روش‌های موجود هم فراهم می‌باشد.
  • اکثر صرافی‌های فارکس به کسانی که در آنها حساب کاربری ایجاد می‌کنند، امکان دسترسی به پلتفرم‌های متاتریدر ۴ و ۵ را می‌دهند. این پلتفرم‌های معاملاتی دسترسی به فارکس و ابزار معامله در آن را آسان می‌کنند.از طرفی معمولاً در خود حساب‌های کاربری صرافی‌ها نیز ابزارهایی جهت تحلیل بازار فارکس وجود دارد. معامله‌گران فارکس با کمک این ابزار می‌توانند بازار را تجزیه و تحلیل نموده و از طریق آن پیش‌بینی‌های درستی نسبت به آینده داشته باشند.
  • معمولاً صرافی‌های فارکس حساب‌های کاربری خود را به گونه‌ای طراحی کرده‌اند که معامله‌گران مبتدی هنگام استفاده از آنها دچار مشکل نشوند. از طرفی ابزارهای آموزشی گوناگونی هم در اختیار معامله‌گران تازه کار قرار می‌گیرد که بتوانند سریعتر با بازار هماهنگ شوند.

 

نحوه ثبت نام در فارکس

 

انواع حساب‌های کاربری موجود در فارکس

ثبت نام در فارکس به این شکل نیست که شما در آن مجبور باشید فقط از یک نوع حساب کاربری استفاده نمایید. در صرافی‌های فارکس انواع گوناگونی از حساب‌های کاربری در اختیار تریدرها قرار می‌گیرند. با انواع حساب کاربری موجود در فارکس بیشتر آشنا خواهیم شد:

  • حساب میکرو: حساب‌های میکرو همانگونه که از نام آنها پیدا است سقف محدودی دارند وبیشتر برای معامله‌گرانی مناسب هستند که به تازگی با فارکس آشنا شده‌اند. به دلیل محدودیت‌هایی که در این حساب کاربری وجود دارد، معمولا کاربر با ضررهای سنگینی مواجه نمی‌شود. در حقیقت مهمترین ویژگی و مزیت حساب‌های میکرو پایین آوردن سطح ریسک کاربر می‌باشد. این حساب بیشتر به درد افرادی می‌خورد که می‌خواهند تجربه بیشتری از معاملات فارکس کسب کنند و هزینه کمتری بابت تجربه اندوزی خود بپردازند.
  • حساب استاندارد: حساب استاندارد را معمولاً با نام‌های گوناگونی از جمله کلاسیک، حق بیمه یا متوسط می‌شناسند.این حساب‌ها معمولی‌ترین اکانت‌هایی هستند که فارکس در اختیار کاربران خود قرار می‌دهد. کاربرانی که می‌خواهند از حساب استاندارد استفاده کنند باید حداقل سرمایه بین ۱۰۰ تا ۵۰۰ دلار داشته باشند. استفاده از حساب‌های استاندارد به هیچ وجه برای کاربران مبتدی مناسب نیست. البته این حساب‌های کاربری خدمات بهتری نسبت به حساب‌های میکرو ارائه می‌دهند اما برای کاربرانی مناسب هستند که تجربه کار با فارکس داشته باشند.
  • حساب مدیریتی: حساب‌های مدیریتی با دیگر حساب‌های کاربری موجود در فارکس یک تفاوت بسیار مهم دارند. تصمیم گیری در مورد خرید و فروش دارایی در این حساب‌ها بر عهده یک مدیر می‌باشد و کاربر در آن دخالتی نخواهد کرد.تنها کاری که کاربر باید انجام دهد، تعیین اهداف خود می‌باشد. مدیران تلاش می‌کنند تا اهداف کاربر را محقق کنند. این حساب‌های کاربری به دلیل اینکه امنیت خوبی دارند مورد توجه قرار گرفته‌اند اما باید در نظر گرفت که کمیسیون بیشتری نسبت به دیگر حساب‌ها دارند.
  • حساب حرفه‌ای: اکانت حرفه‌ای که با نام VIP شناخته می‌شود مناسب معامله‌گرانی است که در طبقه تریدرهای حرفه‌ای قرار می‌گیرند. در واقع این حساب برای افرادی مناسب می‌باشد که سال‌های طولانی در فارکس فعال بوده‌اند و اکنون دانش کافی برای تریدری در این بازار دارند. معمولاً حساب‌های حرفه‌ای امکانات بیشتری برای معامله‌گران فراهم می‌کنند و محیط تجاری غنی‌تری را در اختیار آنها می‌گذارند.
  • حساب دمو: آخرین حسابی که در مورد آن صحبت خواهیم کرد حساب دمو یا آزمایشی است. این حساب به صورت رایگان در اختیار معامله‌گران قرار می‌گیرد و از آن می‌توان برای آموزش فعالیت در فارکس استفاده کرد.در حقیقت معامله‌گرانی که از این حساب استفاده می‌کنند، سود یا زیانی متوجه آنها نخواهد شد و فقط می‌توانند استراتژی‌های خود را در بازار تمرین کنند. افرادی که به تازگی با فارکس آشنا شده‌اند بهتر است ابتدا از طریق این حساب‌های کاربری وارد یکی از بین‌المللی‌ترین بازارهای مالی شوند.
بیشتر بخوانید:   سشن های معاملاتی در فارکس|بهترین سشن معاملاتی

ورود به فارکس

 

آیا پس از ثبت نام در فارکس درآمدزایی ما آغاز می‌شود؟

اینکه توقع داشته باشید پس از ثبت نام در فارکس درآمدزایی شما آغاز شود مثل این می‌ماند که پس از افتتاح حساب بانکی انتظار داشته باشید خود بانک به حساب شما پول واریز کند. افتتاح حساب در فارکس اولین قدمی است که برای فعالیت در این بازار باید بردارید. درآمدزایی، سودآوری یا ضرر و زیان شما در بازار فارکس بستگی به تصمیماتی دارد که می‌گیرید. طبیعتاً هرچه تصمیمات صحیح‌تری بگیرید و پیش‌بینی‌های درست‌تری داشته باشید، احتمال موفقیت شما در فارکس بیشتر خواهد شد. تصمیم گیری به موقع فقط از طریق کسب دانش به دست می‌آید. دانش مرتبط با فارکس را باید از دوره‌های آموزشی که موسسات مالی معتبر همچون آرادفین برگزار می‌کنند کسب نمایید.

 

مطلع شدن از پست های جدید

می‌خواهم اولین نفری باشم که از پست‌هایی که در آرادفین منتشر می‌شود، آگاه شوم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *