معاملات الگوریتمی برای سرمایه گذاران خرد و بزرگان بازار

یکی از سوالاتی که ممکن است برای ما پیش آمده باشد این است که آیا، روشی که معامله گران و سرمایه گذاران خرد برای معاملات الگوریتمی و یا به صورت ساده تر معاملات خودکار، پیش می گیرند، با روشی که بزرگان بازار از جمله بانک ها، موسسات مالی و شرکت های سرمایه گذاری و بازارگردان ها پیش می گیرند یکسان است؟
پاسخ : به هیچ عنوان!!!

همانطور که خودتان هم می دانید، هر کدام سبک های معامله گری خاص خود را دارند.

در این مقاله ابتدا در مورد موقعیت بزرگان بازار و سپس در مورد موقعیت معامله گران و سرمایه گذاران خرد در برابر استفاده از معاملات الگوریتمی صحبت خواهیم کرد.

ابتدا با بانک ها شروع می کنیم.

 

 استفاده بانک ها از معاملات الگوریتمی

بانک ها در بازار های مالی به دو دسته تقسیم می شوند :

  • بانک های مرکزی
  • بانک های تجاری

بانک های مرکزی، به دیدی غیر از سرمایه گذاری، وارد بازار فارکس (بازار ارز) می شوند و معمولا دیدگاه آن ها، دیدی غیر از سرمایه گذاری است. بانک ها، عموما برای اجرای سیاست های اقتصادی، از جمله سیاست های پولی (سیاست های انبساطی و انقباضی) اقدام به خرید و فروش ارز می کنند که سیستم های الگوتریدینگ آن ها کاملا متفاوت است.

بانک های تجاری، مانند اکثر بازیگران این بازار، دیدگاه سرمایه گذاری و کسب سود دارند. ولی با توجه به سرمایه ی هنگفتی که در اختیار دارند، تا حدودی می توانند در بازار، در جهت مورد نظر خود تاثیر بگذارند. همچنین بانک ها، مسئولیتی که به عنوان بانک بر عهده دارند، بدیهی است که ساده انگارانه وارد معامله نمی شوند و شاید ماه ها منتظر یک فرصت معاملاتی بمانند. که سیستم های معاملات الگوریتمی آن ها نیز، ویژگی های خاص خود را دارند.

بیشتر بخوانید:   رد ادعاهای بی اساس در بازار های مالی

 

استفاده موسسات مالی از معاملات الگوریتنی

موسسات مالی و شرکت های سرمایه گذاری هم، مانند بانک های تجاری، دیدگاه سرمایه گذاری و کسب سود دارند، با این تفاوت که آن ها سرمایه ی کمتری در اختیار دارند. به همین دلیل تاثیر بسیار کمتری می توانند روی بازار بگذارند و همچنین با توجه به ماهیت آن ها ،نیاز دارند که معاملات بیشتری را انجام دهند. ولی در کل دیدگاه آن ها هم بلند مدت است و به سادگی وارد هر فرصت معاملاتی نمی شوند و برای آن ها، گرفتن سود از یک فرصت معاملاتی، آنقدری قابل ملاحظه است که نیازی نباشد، دائما در بازار فعالیت کنند. سیستم های معاملات الگوریتمی آن ها نیز تفاوت هایی را با بقیه دارد و مناسب دیدگاه بلند مدت تر و متناسب با سرمایه های بالا است.

 

دیدگاه بازارگردان ها

دیدگاهی که بازارگردان ها در بازار های مالی دارند، دیدگاهی غیر از سرمایه گذاری است و وظیفه اصلی آن ها کمک به نقدشوندگی بیشتر بازار و جلوگیری از نوسان های شدید قیمتی است، که طبیعی است آن ها دنبال سیستم های معاملات الگوریتمی ای هستند که وظیفه ی خاص تری را بر عهده دارند.

 

معاملات الگوریتمی برای سرمایه گذاران خرد

حال نوبت به معامله گران و سرمایه گذاران خرد می رسد، که سرمایه ی کمی دارند و حتی در بیشتر مواقع دانش کافی و لازم را برای کسب سود ندارند. آن ها با توجه به سرمایه کمی که دارند، مجبور هستند ریسک بیشتری را بپذیرند و همچنین معاملات بیشتری را انجام دهند. سیستم های معاملات الگوریتمی ای که برای سرمایه گذاران خرد مناسب است،  با قطعیت می توان گفت که نسبت به سیستم های بزرگان بازار،  پیچیده تر هستند و حتی نیاز به دانش بالاتری برای کسب سود مداوم دارند. زیرا آن ها نه تنها سرمایه ی بزرگی در اختیار ندارند که بازار را تا حدودی در جهت مورد نظر خود تکان دهند، بلکه باید با بزرگان بازار هم در این بازی ناعادلانه رقابت کنند، که نیازمند دانش بالا و هم چنین تجربه ی کافی است که شاید نیازمند سال ها فعالیت در زمینه ی معاملات الگوریتمی است.

بیشتر بخوانید:   دانلود رایگان کتاب تکنولوژی معاملات الگوریتمی + دانلود PDF

 

سخن آخر

گروه مالی آرادفین، شرکت پیشرو در معاملات الگوریتمی و ربات های معامله گر، درایران است که توانسته است در سال های اخیر، سود های چشم گیری را برای سرمایه گذاران خود به ارمغان بیاورد. آرادفین می تواند به شما راهنمایی های مفید و کاربردی را در رابطه با سرمایه گذاری های شما بدهد.

مشتاق گفتگو با شما هستیم!

 

 

 

مطلع شدن از پست های جدید

می‌خواهم اولین نفری باشم که از پست‌هایی که در آرادفین منتشر می‌شود، آگاه شوم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *