سبک های معامله گری و سرمایه گذاری در بازار فارکس

سبک های معامله گری و سرمایه گذاری در بازار فارکس

معامله گری در بازار های مالی سبک های مختلفی دارد، که تفاوتی نمی کند شما به عنوان انسان و روش های سنتی، معامله می کنید، یا ربات معامله گر، به جای شما و با استفاده از شیوه های مدرن ترید کند.

این سبک ها ثابت هستند و دارای دستورالعمل ها و ویژگی های منحصر به فردی هستند و شما باید به عنوان معامله گر و یا سرمایه گذار، سبکی را که بیشتر با ویژگی های شخصیتی شما و نحوه زمان بندی زندگی شما، همخوانی دارد را بیاموزید.

در این مقاله قصد داریم در مورد این سبک ها در بازار فارکس، صحبت کنیم و در آخر، سبک معاملاتی شرکت آرادفین را به شما معرفی کنیم.

 

سبک معاملاتی فرکانس بالا یا HFT (High Frequency Trading)

در این سبک، معاملات زیادی، در کسری از ثانیه توسط کامپیوتر ها انجام می شود برای مثال 20 معامله در یک ثانیه به صورت حساب شده. بدیهی است که انسان توانایی انجام این کار را ندارد و این سبک فقط توسط کامپیوتر ها و اکسپرت ها، قادر به اجرا می شود.

این سبک معامله گری، نه تنها دانش بسیار بالایی نیاز دارد بلکه بسیار پر ریسک است و حتی نیازمند سرمایه گذاری های بسیار کلان است.

شرکت های بزرگی در دنیا وجود دارند که در این حوزه سرمایه گذاری کرده اند. به این صورت که سرمایه گذاری های عظیمی را، برای ساخت پردازنده های مخصوص و سفارشی، که بتوانند حتی در نانو ثانیه نفوذ کنند.

شاید با خودتان بگویید که با این همه سرمایه گذاری که انجام می دهند، پس 100 درصد هم موفق می شوند؟

متاسفانه پاسخ این سوال خیر است.

بیشتر بخوانید:   تفاوت اسپرد و کمیسیون در فارکس

شرکت های بزرگی وجود دارند که در این زمینه سرمایه گذاری های کلانی انجام داده اند و در نهایت حتی ورشکسته شده اند البته شرکت های کمی هم وجود دارند که در این زمینه موفق شده اند و سود کلانی را در مقاطعی از زمان بدست آورند.

ولی نکته ای که در رابطه با این سبک معاملاتی وجود دارد، به این صورت نیست که، همیشه و در همه ی زمان ها، این سبک معاملاتی و سرمایه گذاری، موفق شود.

 

سبک معاملاتی نوسان گیری(Scalping)

این سبک معاملاتی، بسیار آهسته تر از سبک HFT است و نیاز اجباری به ربات های معامله گر و کامپیوتر های پیشرفته ندارد. این سبک معاملاتی به این صورت است که افراد و ربات ها در تایم فریم های  پایین مانند 1 دقیقه و 5 دقیقه که بسیار پر نوسان و دارای نویز های به شدت بالایی است معامله می کنند و تقریبا می توان گفت در هر ساعت، معاملات زیادی (برای مثال حدود 30 تا 40  معامله در هر ساعت ) را انجام می دهند.

این سبک معاملاتی برای افرادی است که زمان زیادی را برای صرف کردن روی بازار دارند و همچنین بی حوصله و عجول هستند مناسب است. البته مشکل بی حوصلگی و عجول بودن، متوجه ربات ها نمی شود.

نوسان گیری در بازار فارکس، می تواند یک منبع درآمد زایی دلاری برای شما باشد، ولی این نکته را باید در نظر داشته باشید که این شغل روزانه چند ساعت از شما زمان می گیرد و نیاز به آموزش به صورت حرفه ای و تخصصی است. زیرا این بازار، تفاوت های عمده ای با دیگر بازار ها دارد. گروه مالی آرادفین، به تازگی، دوره ای پیشرفته و تخصصی به نام ” آموزش نوسان گیری در فارکس ” را ارائه داده است که می توانید به کمک این ابزار، با خیال راحت قسمتی از سرمایه خود را در این سبک سرمایه گذاری کنید تا یک درآمد مستمر داشته باشید.

بیشتر بخوانید:   انواع خروج از بازار

 

سبک معاملاتی روزانه (Day Trading)

این سبک معاملاتی نسبت به سبک نوسان گیری بسیار آهسته تر است و کلیت این سبک همانطور که از نامش پیداست به این صورت است که اگر معامله در طول روز باز شود حتما باید در پایان روز بسته شود و معامله ای نباید در طول شب که معامله گر در خواب است باز بماند.

تعداد معاملات در این سبک معامله گری ، حدودا 10 تا 30 معامله در روز است و این روش می توان گفت که در مقایسه با دو روش قبلی منطقی تر است و ساده تر است با توجه به این که در تایم فریم بالاتر ، نوسانات و نویز های بازار کمتر است و در حالت کلی می توان گفت که قابل پیش بینی تر است.

 

سبک معاملاتی نوسانی (Swing Trading)

این سبک معاملاتی، نسبت به همه ی روش های قبلی آهسته تر و کندتر است و معمولا معامله گران با تجربه تر و صبورتر جذب آن می شوند. همچنین آمار و ارقام نشان می دهد، بیشتر افراد این سبک معاملاتی را انتخاب می کنند.

در این سبک معاملاتی، سعی می شود با صبوری، به دنبال فرصت های معاملاتی مطمئن تر گشت و معاملات کم ریسک تری را انجام داد که عده ی زیادی به این سبک معاملاتی علاقه دارند. با توجه به این که نیازی نیست ساعت ها پای نمودار ها بنشینند و درگیر نوسانات شدید بازار و احساسات خود شوند.

تعداد معاملات در این سبک معاملاتی حدودا 3 تا 5 معامله در هفته است. معاملات مطمئن تر است و نوسانات و نویز های بازار  در این سبک معاملاتی یا سرمایه گذاری، دخیل نیست و می توان گفت که قدرت پیش بینی در این سبک نسبت به روش های قبلی بالاتر است.

بیشتر بخوانید:   حساب پم (PAMM) چیست؟ + مزایا و معایب + کاربرد

 

سبک معاملاتی موقعیتی (Position Trading)

این سبک معاملاتی را می توان گفت که بلند مدت ترین سبک در بین تمام سبک ها است که نیازمند صبوری بسیار است. این سبک معاملاتی معمولا مورد علاقه معامله گران و سرمایه گذاران بزرگ، با سرمایه های بسیار بالا است و افراد با سرمایه های خرد، کمتر به سراغ این سبک می روند.

هر معامله در این سبک شاید هفته ها یا ماه ها طول بکشد تا بسته شود و می توان گفت تعداد معاملات در این سبک حدودا 10 تا 15 معامله در سال است.

 

سخن آخر

سبک مورد علاقه ی گروه مالی آرادفین، که سال ها دارد با این سبک کار می کند و تجربه ی خوبی را بدست آورده است و همچنین سرمایه گذاری هایی را برای بهبود معاملاتش در این سبک انجام داده است، سبک معاملاتی Swing Trading است. آرادفین نه تنها در این سبک توانسته است سود زیادی را برای خود کسب کند بلکه این سود را نصیب سرمایه گذاران بسیاری که به آرادفین اعتماد کرده اند، کرده است.

شرکت آرادفین ادعا دارد که پیشرو معاملات الگوریتمی و ربات های معامله گر فارکس در ایران است. همچنین سرمایه گذاری زیادی در این زمینه انجام داده است.

 

 

مطلع شدن از پست های جدید

می‌خواهم اولین نفری باشم که از پست‌هایی که در آرادفین منتشر می‌شود، آگاه شوم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *