بهترین اندیکاتور برای نوسان گیری روزانه + معرفی اندیکاتور اختصاصی

نوسان گیری در بازار های مالی ، یکی از جذاب ترین سبک های معامله گری در بازار های مالی است و احتمالا همه ی ما یکبار این سوال به ذهنمان خطور کرده است که، آیا واقعا بهترین اندیکاتور برای نوسان گیری روزانه چیست؟

نوسان گیری سبکی از معامله گری است که در تمامی بازارها قابل اجرا است. ولی شاید بتوان گفت، بهترین بازار برای نوسان گیری، بازار فارکس است. بدون شک، نوسان گیری در بازار فارکس، منبع درآمد دلاری افراد زیادی در ایران است که می توانند به کمک دانش خود

در این مقاله قصد داریم به طور کامل در مورد این موضوع صحبت کنیم و نکاتی را به شما بگوییم که بتوانید به خوبی پاسخ خود را بگیرید و ندانستن آن ها می تواند مسیر شما را به عنوان یک نوسان گیر حرفه ای طولانی و یا حتی دور کند. پس پیشنهاد می شود حتما تا آخر مقاله را با دقت مطالعه کنید که قرار است کلی نکته مهم یاد بگیرید!!

اگر علاقه مند به نوسان گیری روزانه در بازار فارکس، به صورت حرفه ای هستید، گروه مالی آرادفین، به تازگی، دوره ای تخصصی و پیشرفته به نام ” آموزش نوسان گیری در فارکس ” ارائه داده است که می توانید از آن بهره بگیرید. به کمک این دوره نوسان گیری نوین، می توانید قسمتی از سبد سرمایه خود را، به نوسان گیری در بازار فارکس تخصص دهید و درآمد مستمر دلاری، در این بازار داشته باشید.

 

بهترین اندیکاتور های نوسان گیری

اندیکاتور ها می توانند، به عنوان یکی از مهم ترین ابزار های تحلیل به شمار روند. به طوری که در بعضی مواقع، که نمودار قیمت به ما مسیر مشخصی را نشان نمی دهد و یک نااطمینانی را در مورد آینده قیمت ها داریم ، به کمک ما می آیند.

فرقی نمی کند سرمایه گذار بلند مدتی مثل آقای وارن بافت هستید که سال ها روی معامله خود می ماند یا یک نوسان گیر بسیار کوتاه مدت که در طی روز ده ها معامله را باز می کند، بدون شک، به اندیکاتور ها نیاز دارید. اندیکاتور ها را می توان به عنوان ابزار های کمکی در معامله گری نام برد، همان طور که یک مکانیک برای تعمیر ماشین نیاز به آچار دارد.

تعداد اندیکاتور هایی که می توانند در تحلیل بازار های مالی و پیش بینی قیمت ها استفاده شوند بسیار زیاد است که شما می توانید، آن ها را از اینترنت به صورت رایگان تهیه کنید و یا برای خرید اندیکاتور اختصاصی و توسعه داده شده توسط متخصصان جدیدتر اقدام کنید.

می توان گفت که اکثر اندیکاتور ها به خوبی کار نمی کنند و شاید آن هایی که واقعا به کار ما می آیند تعدادشان بسیار محدود است. قطعا خرید اندیکاتور حرفه ای می تواند یک چالش باشد.

شرکت آرادفین، ادعا دارد پیشرو معاملات الگوریتمی در ایران است و اندیکاتور های اختصاصی پیشرفته و هوشمندی را، به کمک هوش مصنوعی و متخصصان خود توسعه داده است.

بیشتر بخوانید:   مفهوم بالانس در فارکس (Balance) + کاربرد آن

 

اندیکاتور ها چگونه کار می کنند؟

به طور ساده ، اندیکاتور ها ، یک سری تابع های ریاضی هستند که می توانند معادله ای از یک سری اطلاعات مانند قیمت بسته شدن ، قیمت باز شدن ، بالاترین قیمت ، پایین ترین قیمت ، حجم  و …باشند، که در نهایت بعد از ساده شدن، یک سری اطلاعات خاص از نمودار را به ما نشان می دهند. ما از این شکل های گرافیکی می توانیم اطلاعات جالبی را برای بررسی گذشته و پیش بینی آینده برداشت کنیم و یا حتی از آن ها پول در بیاوریم!

 

ویژگی بهترین اندیکاتور برای نوسان گیری

با توجه به این که هر یک از اندیکاتورها کاربرد به خصوصی دارند، نمی توانیم بگوییم که، برای مثال، فلان اندیکاتور، بهترین اندیکاتور برای نوسان گیری و یا بهترین اندیکاتور فارکس است. همچنین آرادفین این اطمینان را به شما می دهد حتی دنبال آن نگردید چون وجود ندارد. ولی برای اینکه بتوانید اندیکاتور مناسب برای نوسان گیری را انتخاب کنید باید به یک سری نکات توجه کنید و ویژگی هایی را مد نظر داشته باشید که در زیر به مهم ترین آن ها می پردازیم:

  1. شاید مهم ترین مورد ساده بودن نحوه ی کار با آن باشد. اگر ما نتوانیم سیگنال های یک اندیکاتور پیچیده را متوجه شویم، اگر آن اندیکاتور قدرتمند ترین اندیکاتور دنیا هم باشد به درد ما نمی خورد.
  2. حداقل تاخیر یا lag را نسبت به تغییرات قیمت داشته باشد.
  3. تعداد سیگنال هایی که در بازه ی کوتاه مدت می دهد منطقی و معقول باشد. به عنوان مثال اگر یک اندیکاتور فارکس هر 4 5 تا کندل یک سیگنال می دهد به درد نوسان گیری نمی خورد. و یا بالعکس تعداد سیگنال هایی که صادر می کند بسیار کم باشد و قابلیت نوسان گیری با آن وجود نداشته باشد.
  4. تا جای ممکن بالا ترین دقت را داشته باشید. این نکته را به خاطر بسپارید که نوسان گیری به خودی خود یک کار پر ریسک با درصد موفقیت پایین است به دلیل وجود نویز های زیاد در تایم فریم های پایین. پس اندیکاتور سیگنال خرید و فروش که درصد موفقیتش پایین باشد، به درد نوسانگیری نمی خورد.
  5. اندیکاتوری که اکثریت اساتید و معامله گران آن را تایید کرده اند و نتیجه معاملاتشان این را تایید کند.

اگر به همه ی این نکات ، توجه کافی داشته باشید مطمئن باشید بهترین اندیکاتور برای نوسان گیری را می توانید برای خود پیدا کنید.

 

بهترین اندیکاتور برای نوسان گیری

حال که در مورد ویژگی های بارز اندیکاتور مناسب برای نوسانگیری صحبت کردیم، شاید خالی از لطف نباشد که در مورد پرکاربرترین آن ها ، که مورد علاقه ی معامله گران است صحبت کنیم. نکته ای که در مورد اندیکاتور ها باید مورد توجه قرار داد این است که، با نحوه ی کارکرد دقیق آن ها آشنا باشیم و بدانیم که باید در کجا از آن استفاده کنیم.

بیشتر بخوانید:   کارگزاری چیست؟ + فرایند ثبت نام در برترین گارگزاری ها

1 – اندیکاتور میانگین متحرک یا Moving Average

شاید اگر بخواییم یکم از بالاتر به طبیعت نگاه کنیم متوجه می شویم که میانگین ها در همه ی جای طبیعت یافت می شوند. هر جا که میریم تا جای ممکن از مقادیر مطلق استفاده نمی کنند و ترجیح می دهند که از میانگین ها استفاده کنند. بازار های مالی هم چیزی نیست جز یک مکانیزم طبیعی عرضه و تقاضا. پس میانگین ها قرار است در اینجا هم جواب دهند!!!

میانگین های قیمتT می توانیم بگوییم که بیشترین اطلاعات را می توانند درون خودشان جای دهند و شاید، یک منحنی خمیده که ما آن را به عنوان میانگین متحرک  می شناسیم، می تواند شامل هزاران اطلاعات باشد که می تواند به ما کمک کند که قیمت را با دقت بیشتری پیش بینی کنیم.

میانگین های متحرک همچنان می توانند نویز های قیمت و بازار را تا حدود بالایی فیلتر کنند که به ما کمک می کنند کمتر در دام نوسانات ساختگی و یا تصادفی بازار های مالی بیفتیم.

2 – اندیکاتور شاخص قدرت نسبی  یا RSI

  اندیکاتور RSI مخفف اندیکاتور Relative Strength Index است که آن را اندیکاتور شاخص قدرت نسبی هم نام گذاری می  کنند. این اندیکاتور مانند میانگین متحرک ها، کاربرد های بسیاری دارد و چه بسا طرفدارن زیادی هم  دور خود جمع کرده است.

این اندیکاتور به طور خلاصه، قدرت نسبی خریداران و فروشندگان را نشان می دهد. این اندیکاتور نسبت به نویز های بازار حساس تر است. از مهم ترین کاربرد های این اندیکاتور، می توان به شناسایی محدوده های اشباع خرید و فروش  و واگرایی ها، که برای پیدا کردن نقاط برگشت قیمت استفاده می شوند، اشاره کرد.

3 – اندیکاتور استوکاستیک یا  Stochastic

این اندیکاتور را شاید بتوان به عنوان یکی از بهترین اندیکاتور های نوسان گیری دانست. با توجه به این که توانایی صادر کردن سیگنال های قدرتمند، در مدت زمان های مناسب دارد و می توان به عنوان یکی از پرکاردبردترین اندیکاتور های نوسان گیری در بین معامله گران نام برد. این اندیکاتور دارای نواحی اشباع خرید و اشباع فروش است که می توان فرصت های معاملاتی نوسان گیری خوبی را از آن استخراج کرد

4 – اندیکاتور MACD

کمتر کسی را می توان یافت که در بازار های مالی ، فعالیتی داشته باشد (هر چند کم) و با این اندیکاتور آشنایی نداشته باشد. از این اندیکاتور ، می توان برای دنبال کردن روند بازار و همچنین برای اندازه گیری قدرت روند ایجاد شده استفاده کرد. از اندیکاتور MACD ، می توان به عنوان یکی از بهترین و قدرتمند ترین اندیکاتور برای شناسایی واگرایی ها استفاده کرد، که در نوسان گیری می تواند کمک های زیادی را به ما بکند و سود های مطمئنی را برای ما به همراه بیاورد.

بیشتر بخوانید:   ترید چیست ؟

5 – اندیکاتور های اختصاصی مدرن آرادفین

اندیکاتور هایی که در موارد قبلی از آن ها صحبت کردیم ، می توان گفت که از شناخته شده ترین اندیکاتور ها در دنیا هستند و شاید یکی از دلایلی که شاید به اندازه کافی خوب عمل نمی کنند، این است که همه ی معامله گران از آن ها در سراسر دنیا استفاده می کنند و بدیهی است که بانک ها و بازارگردان های بزرگ این بازار ها، هم می توانند سیگنال های آن ها را شناسایی و دنبال کنند و موقعیت هایی، در خلاف جهت سیگنال های این اندیکاتور ها، اتخاذ کنند که می تواند به ضرر ما تمام شود.

امروزه در دنیا افراد برای اندیکاتور هایی که که به تازگی توسعه داده شده اند و به کمک الگوریتم های هوش مصنوعی  و یا حتی ایده های ناب توسعه داده می شوند پول خوبی پرداخت می کنند با توجه به این که می دانند کسی عملکرد آن ها را زیر نظر ندارد!!!

شرکت آرادفین، ارائه دهنده اندیکاتور های اختصاصی پیشرفته ای است که به تازگی  توسعه داده شده اند که می توانید با بررسی های لازم برای خرید اندیکاتور جدید و مناسب اقدام کنید، که نکات و توضیحات مربوط به آنان را، می توانید در صفحات مربوط به آنان مشاهده کنید.

 

ترکیب بهترین اندیکاتور ها برای نوسان گیری

توجه داشته باشید که لزوما قرار نیست برای نوسان گیریT فقط از یک اندیکاتور استفاده کنید و شما مجاز هستید که 2 یا بیشتر از اندیکاتور ها را با هم دیگر ترکیب کرده و استراتژی نوسان گیری خودتان را توسعه دهید تا بتوانید سیگنال های مطمئن تری را از بازار بگیرید که می تواند  منجر به درآمد بیشتر شما شود.  این نکته را هم در نظر داشته باشید که که اندیکاتور های مناسب برای نوسان گیری فقط به این موارد خلاصه نمی شود. ما در این مقاله صرفا پر کاربرد ترین و شاید محبوب ترین اندیکاتور ها را به شما معرفی کردیم با توجه به این که بحث در مورد تمامی اندیکاتورها، نه تنها خارج از حوصله است بلکه در این مقاله هم نمی گنجد.

 

کلام آخر

نوسان گیری یکی از بهترین روش ها برای کسب درآمد مستمر است. به خصوص زمانی که بازار ها در رکود به سر می برند و خبری از روند های بزرگ نیست. البته نوسان گیری در فارکس، همیشگی است با توجه به این که این ماهیت بازار، رنج یا خنثی است و معمولا در محدوده ای در حال رنج زدن است و رکود و رونق برای آن بی معنا است. چه بسا که با استفاده از بهترین اندیکاتور برای نوسان گیری در فارکس می توانید به صورت روزانه و همیشگی از این بازار کسب درآمد کنید.

مطلع شدن از پست های جدید

می‌خواهم اولین نفری باشم که از پست‌هایی که در آرادفین منتشر می‌شود، آگاه شوم.

یک پاسخ

  1. سلام و خسته نباشید.
    مطالب مفید بود.
    اندیکاتورهایی که معرفی کردید هر کدام روشهای مختلفی برای ترید کردن دارند. لطفا برای اندیکاتور macd و ichimoku روش ترید کردن رو توضیح بدید. ممنونم .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *